Balíček Eco

Máte rády přírodu a při výběru produktů kladete důraz na to, aby byly BIO a EKO? Tak i pro vás máme balíček do porodnice - Balíček ECO.

Na úvod si pojďme udělat jasno v termínech.
Bioprodukty jsou výsledkem poctivého, starostlivého a ekologického zemědělství. Produkty s certifikací BIO jsou zárukou toho, že do vašeho těla dostanete to nejlepší z přírody, a to také s ohledem na ni.
Zkratka EKO značí ekologicky šetrné výrobky. Aby ji mohl nějaký produkt získat, musí být po celou dobu své životnosti šetrný k životnímu prostředí a ke zdraví člověka.
Natur není oficiálním označením jako BIO či ekoznačka. Používá se často u kosmetických produktů s cílem poukázat na přírodní složení.
A když je něco organické? To znamená, že to obsahuje pouze přírodní látky.

V Balíčku ECO najdete mateřské vložky po porodu značky Organyc. Obzvlášť jemné, hebké a silné vložky Organyc jsou určené pro maminky prvních pár dní po porodu (označení: 6 kapiček). Neskrývají se v nich žádná syntetická vlákna, žádné chemikálie ani žádná parfemace – jednoduše nic, co by mohlo způsobit podráždění. Budete se cítit jako v bavlnce!
Vložky do podprsenky švédské značky Eco by Naty jsou měkoučké, zcela přírodní, nenápadné a skvěle sají. Díky těmto prsním vložkám máte jistotu, že se přes kůži během kojení nepřenese žádná škodlivá chemikálie, která by mohla vám nebo vašemu miminku uškodit. Jsou vyrobené z kombinace z bambusu, dřevní buničiny a 100% kompostovatelné fólie z kukuřičného škrobu, která chrání před protékáním.
Poporodní kalhotky Bella Mamma nejsou sice z bio bavlny, ale nejsou tak úplně jednorázové. Můžete je použít opakovaně, zvládnou až 25 praní při teplotě 40°C. Tyto fixační kalhotky slouží pro uchycení gynekologických vložek v období po porodu a v šestinedělí. Jsou plně prodyšné a dokonale elastické. Výborně se přizpůsobí tvaru těla. Široké lemy výrazně zvyšují uživatelský komfort, neškrtí a nezařezávají se.
K očištění zadečku vašeho miminka máte na výběr ze dvou čistících ubrousků. Zvolit můžete vlhčené ubrousky Organyc, které pomáhají zklidňovat a předcházet podráždění kůže. Jsou ze 100% z BIO bavlny a obsahují jemné přírodní extrakty. Neobsahují alkohol, parabeny, chlór ani SLS/SLES. Další možností je Perlan. Suché ubrousky jsou rostlinnou, zdravou a nedráždivou variantou k vlhčeným, navoněným, konzervačními látkami ošetřeným ubrouskům. Po použití můžeme ubrousek i opakovaně vyprat s plenkami nebo vyhodit (ne do WC), snadno se rozkládají v přírodě. Ubrousky jsou lehce biologicky rozložitelné, nezatěžují přírodu, nedráždí pokožku. Jsou vyrobeny z netkaná textilie ze 100% viskózy (přírodní materiál).
Doporučujeme je používat v kombinaci s ONCLÉ Čistící a ochranný olej na zadeček s BIO šípkovým olejem. Tento čistící olej obsahuje 98,8 % přírodních látek. BIO šípkový olej vyživuje a zklidňuje pokožku dítěte, vysoce kvalitní oleje (bavlníkový, mandlový, z jojoby kalifornské) pomáhají snižovat riziko podráždění a zarudnutí pokožky. Dokonale a šetrně čistí jemnou dětskou pokožku v oblasti plenek. Pohodlná aplikace nástřikem. Pokožka vašeho děťátka bude po ošetření olejem čistá, chráněná, hebká bez zarudnutí a podráždění.

Balíček Eco si můžete ještě rozšířit o Herbalon mycí gel s dubovou kůrou, Mast na bradavky babylove Mama, vlhčený toaletní papír s dubovou kůrou Linteo a hroznový cukr pro dodání energie pro dny strávené v porodnici a spoustu dalších produktů, které u nás nabízíme. 

Pro pohodlné zabalení tašky můžete využít Seznam do porodnice a pokud potřebujete poradit s Porodním plánem, naše porodní asistentka je Vám k dispozici na našem emailu: martina@balickydoporodnice.cz