Poporodní vložka Coool & Warm

Účinek chladu na porodní poranění: Jak vám může pomoci Poporodní vložka Cool & Warm od Lansinoh

Po porodu potřebuje tělo každé maminky důkladnou péči a regeneraci. Účinek chladu na porodní poranění je jedním z osvědčených způsobů, jak si ulevit od bolesti a podpořit hojení. Pokud hledáte ideální řešení, máme pro vás skvělý tip: Poporodní vložku Cool & Warm od Lansinoh, kterou najdete na našem eshopu.

blog obrázky1

Proč je chlad tak účinný?

Použití chladivého obkladu po porodu má několik zásadních výhod:

  • Zmírňuje otoky a záněty: Chlad pomáhá snižovat otoky a záněty v oblasti perinea po vaginálním porodu.
  • Rychlá úleva od bolesti: Chladivé obklady poskytují okamžitou úlevu od bolesti, což je klíčové pro rychlejší zotavení.
  • Podpora hojení: Pravidelné používání chladivých obkladů může urychlit proces hojení a snížit nepohodlí spojené s poraněním po císařském řezu.

blog obrázky2

 

Poporodní vložka Cool & Warm od Lansinoh: Skvělý pomocník pro každou maminku

Poporodní vložka Cool & Warm nabízí nejen chladivou úlevu, ale i hřejivé pohodlí. Tento multifunkční produkt využívá inovativní technologii Thera°Pearl® ColorSmart™ a je navržen tak, aby vám poskytl maximální komfort během poporodního období.

Jak můžete vložku používat?

  • Chladivý obklad: Vložku jednoduše zmrazte a použijte ji jako chladivý obklad pro úlevu od bolesti perinea, poranění po císařském řezu a hemoroidů.
  • Hřejivý obklad: Pokud trpíte poporodními děložními křečemi, ohřejte vložku a použijte ji jako hřejivý obklad, který vám přinese příjemné uvolnění.

Hlavní výhody 

  • Opakovaně použitelná: Šetříte tak nejen peníze, ale i životní prostředí.
  • Inovativní technologie Thera°Pearl® ColorSmart™: Zajišťuje maximální efektivitu a komfort při každém použití.
  • Praktické balení: Součástí je 1 opakovaně použitelný polštářek a 12 hygienických vložek z netkané textilie, které zajišťují bezpečné použití po porodu.

blog obrázky3

Závěr

Péče o tělo po porodu je nesmírně důležitá a správné nástroje mohou proces zotavení výrazně usnadnit. Poporodní vložka Cool & Warm od Lansinoh je vynikajícím řešením, které vám přinese potřebnou úlevu a pohodlí.

 

Navštivte náš eshop a dopřejte si to nejlepší v péči po porodu. Vaše tělo si zaslouží tu nejlepší péči!

 

Děkujeme za vaši důvěru a přejeme rychlé a pohodlné zotavení po porodu!

 

Zdroj obr.: lansinoh.cz